Verzekeringen

Direct uw uitvaart regelen
Wij verzorgen al jaren uitvaarten. Dit doen wij met veel toewijding, want een integere uitvaart helpt nabestaanden enorm bij de verwerken van een ingrijpend verlies. Hierbij hebben wij altijd oog voor de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden.

Belangrijk! Nu iets regelen
Een mooie en persoonlijke uitvaart is wat wij nastreven. Het is daarom belangrijk dat mensen dit van tevoren goed regelen. Dit scheelt veel zorgen bij de nabestaanden. En in veel gevallen ook kosten. Wij geven u de mogelijkheid om in een voorgesprek uw wensen vast te leggen. Wanneer u dit wenst, kunnen we hier direct een financiƫle voorziening voor regelen. Onze uitvaartverzorger Ruurd Verbeek is bevoegd om een uivaartverzekering af te sluiten. Dan bent u gelijk zeker dat uw uitvaart precies gaat, zoals u en uw nabestaanden dit willen. Hoe eerder u dit regelt, hoe goedkoper het is.

Polischeck
Heeft u al een uitvaartverzekering? Ruurd Verbeek kan aan de hand van uw wensen nakijken of u voldoende verzekerd bent. In praktijk komen wij namelijk vaak polissen tegen met een te lage dekking. Dit komt vooral voor bij polissen die al een tijdje gleden zijn afgesloten. U kunt zich bij ons nu bijverzekeren, wanneer dit nodig blijkt.

Maak een afspraak
Wilt u graag eens uw wensen doorspreken, uw polis laten checken of meer horen over de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.